Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan spórolj időt a vásárlással?! - Nyár típusú hölgyek

Hogyan spórolj időt a vásárlással?! - Nyár típusú hölgyek

Nyár típusú vagy? Ebből a cikkből kiderül! 

Egy nőnek a haja, szeme és arcbőre sokkal többet elárul róla, mint azt hinnénk! Tónusaink nagyban befolyásolják és korlátozzák lehetőségeinket öltözködés terén.

Mielőtt belevágnánk, érdemes lehet elolvasnod egy rövid összefoglalót, amelyben rávilágítunk arra, miért fontos tisztában lenned az adottságaiddal!

A nyár típusú hölgyek többsége világos, hideg bőrrel rendelkezik, és könnyen leég. Természetesen vannak kivételek, akik a „lágy nyár” táborát erősítik.
A szem szín tompább, inkább szürkés árnyalatú (szürkészöld/kék, hűvös barna), ellenben a tavasz típussal. A haj szintén hűvös, hamvas tónusú (hamvas szőke, barna, de lehet platina szőke is).
A nyár 3 altípusa:
Világos nyár (tavaszba hajló): Reese Witherspoon
- világos bőr
- világos hajszín 
- világos, de tompa (nem élénk) szemek
Nálad érvényesül a pasztell minden mennyiségben mottó! Ezek kihangsúlyozzák nőies, lágy vonásaid, mint a rózsaszín, púder, topáz, menta.
Lágy nyár (őszbehajló): Ellen Pompeo
- sötétebb bőrszín
- világos, középárnyalatú haj
- akár barna szemek (mindenképp hideg, hamvas)
Válaszd bátran a levendula, topáz, rubinvörös színeket, ugyanis a finom eleganciád ezek a színek még jobban kiemelik majd!
Hideg nyár (télbehajló): Kate Middleton
Színeid közel állnak a tél típushoz, de sokkal lágyabbak azoktól.
- világos bőr
- akár barna haj
- jeges, világosabb szem
Válaszd nyugodtan a feltűnőbb, élénkebb színeket, ugyanis ezek az árnyalatok kihangsúlyozzák szemed és arcod rózsás tónusát. Ilyen a pink, meggyvörös, királykék színek.